Miért nem írok? Mert mikor már 12. ik hosszabb bejegyzésem írom az új Thermomixeremről, vagy a Bordeauxi Bor Kurzus ról, vagy a kaviár készítés/tisztitásról, s kifagy a blog.hu. Meguntam, Egyszerűen bizar az egész, sosem vázlatoltam. Beléptem, s ami jött azt írtam. Ezért is bosszant ez az egész annyira.
Hamarosan saját oldalamon kezdek blogolni, Londoni biztonságos Webtárhelyről, s megosztom veletek az új Séfem receptjeit, s van pár René Redzepi Receptem is, ami fent volt Tavaly Ősszel az étlapon a híres Noma-ban.
Csak legyenek végre vége a vizsgáknak.
2012.05.26.
20:15
Írta: Pétrus
Szar blog.hu
Szólj hozzá!
Címkék: blog.hu recept bizar később fail végeitt
A bejegyzés trackback címe:
https://gastronblog.blog.hu/api/trackback/id/tr864548001
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Utolsó kommentek